Termékek Színek
 

Itt vagy:


 


Sandra S.

Bettina Zimmermann

Marion Buczinski-Winkler

Dr. Rainer Hoffmann

Guenter Dobler

Michael Andris
 

 
 

     Partner Oldalak:

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Michael Andris


 

 

   

Hegyi túravezető (2004 április 19.)

Kedves Gerl úr,

Nagyon köszönöm az energetizáló szemüveget, melyet a müncheni ISPO-n adott nekem.

Az elmúlt öt hét során intenzíven teszteltem őket a magas hegyekben, különböző időjárási körülmények közepette. Túlnyomó többségben a sárga és narancsszínűeket hordtam.

Eleinte úgy gondoltam, hogy a színük túl világos a síeléshez és nem biztosítanak majd megfelelő UV védelmet. Az ellenkezője bizonyult igaznak.

A látásélesség mindkét szín viselésekor javul. Főleg, ha az idő rossz. Felfedeztem, hogy a talaj, az egyenetlenségek és a tárgyak körvonalait jobban látom és hamarabb is veszem észre azokat. Tehát a szemüvegek biztonsági faktora ennél fogva nagyon jó.

A sárgát akkor viseltem, amikor a látási viszonyok nem voltak kimondottan rosszak, főleg szürkületkor, félhomályban.

A narancsot inkább vakító napsütésben viseltem, mert sötétebb színe miatt jobban védi a szemet. A napközbeni rossz látási viszonyok közepette igen jelentősen javította a látható kontrasztokat, akárcsak a sárga.

Még erős napsütésben és kb. 3000 méter magasan, a havon is tökéletesen elegendő védelmet nyújtott nekem a narancs lencse a nappal szemben.

Alapvetően elmondható, hogy mindkét színt viselve sokkal jobban látom a kontrasztokat, mint eddig bármilyen más, korábban használt napszemüveggel. Ezen kívül az Ön szemüvegei rendkívül kényelmesek és tökéletesen illeszkednek. Továbbá vendégeink többsége is pozitívan nyilatkozott miután kipróbálták a szemüvegeket.

 

Baráti üdvözlettel

Michael Andris