Termékek Színek
 

Itt vagy:


 


Sandra S.

Bettina Zimmermann

Marion Buczinski-Winkler

Dr. Rainer Hoffmann

Guenter Dobler

Michael Andris
 

 
 

     Partner Oldalak:

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bettina Zimmermann


 

 

   

Pocking-ból (2005 május 30.)
 

Kedves Gerl úr,

 

Engedje meg, hogy megosszam Önnel az Ön színes szemüvegeinek köszönhető tapasztalatainkat, főként a türkiz színnel kapcsolatosakat.

Legidősebb lányom, aki 2003 áprilisában 11 éves volt, akut pollenallergiában szenvedett. A tünetek erős viszketés, orrfolyás és könnyezés voltak, de az arca is felpuffadt.

 

Egy hosszú autóutat terveztünk Észak-Németországba (850 km). Induláskor odaadtuk neki a türkiz és zöld lencséket, arra kérve, hogy kedve szerint viselje őket az úton. Az út első felében a türkizkéket viselte, majd a hátralévő időben a zöldet. Hat órányi autózás után érkeztünk meg célunkhoz. Addigra a fejviszketése majdnem megszűnt, az orra már nem folyt, szemei sem könnyeztek és az arcpuffadása is lohadt. A velünk utazó orvos barátunk nem talált magyarázatot e gyors változásra. Úgy gondolta, inkább az új klímának tudható be a jobbulás, de másnapra az allergiás reakciók visszatértek. Ekkor a lányom ismét viselni kezdte a türkiz és zöld lencséket felváltva, és ismét szinte tünetmentessé vált. Tehát nem a klíma volt.

Az első pollenallergia tünetek megjelenésekor a lányunk azóta is rögtön viselni kezdi a türkiz szemüveget, főleg hogy azóta “letesztelte” és a türkiz szín hatása különösen szembetűnő. A teljes gyógyulás még nem állt be nála, de az évek során javulás mutatkozik és jelentős mértékben megszabadult a tüneteitől.

 

Nagyon jó tapasztalataink miatt közvetlen környezetünkben terjesztettük a hírt, elsősorban ott, ahol gyerekek szenvedtek hasonló pollenallergiás tünetektől, főleg a könnyezéstől. A visszajelzések teljesen egybevágtak a mi lányunk esetével: kevesebb viszketés és puffadás, csökkent váladék a szemekből és az orrból.”

 

Boldogok vagyunk, hogy találtunk enyhítést erre a bajra és szeretnénk megköszönni Önnek.


 

Szívélyes üdvözlettel:

 

Bettina Zimmermann