Termékek Színek
 

     Partner Oldalak:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Filozófia


 

 

   

A színek használata energetizálásra és mozgósításra

Szín és fény egy egységes egészből. A napfény, mint a legnagyobb földi fényforrás tartalmazza a színek összességét, azok teljes spektrumát. 

Ezzel a fénnyel -illetve az ezt alkotó színekkel- “táplálkozva” szervezetünk képes energiát generálni, melyet felhasznál vagy elraktároz, hogy működésben tartsa érzelmi és biológiai funkcióinkat, megszabaduljon a mérgektől, erősítse testünk immunrendszerét, vagy, hogy harmonizálja sérült rezgéstartományunkat.

Egészségünk fenntartása végett tehát igen fontos a színek kiegyenlített skálája. Ennek ellentéteként  azonban, ha nem jutunk elég fényhez és színhez az az egyensúlyi állapotunk sérüléséhez, végül pedig az immunrendszer gyengüléséhez vezet. Ezáltal gyakrabban érezzük magunkat betegnek.

A színes lencséjű szemüvegek vislése elősegíti a színek szemünk általi abszorválását/elnyelését. Ez azt jelenti, hogy lehetséges a szervezetünk igénye szerinti célirányos színenergia-ellátás és adagolás egy-egy adott színből. Ha ezt megadjuk testünknek ismét erőnk és energiánk teljében lehetünk, növelve jóérzetünket. Tény, hogy a színek nem csak szemeink számára tetszetősek, de az összes többi érzékszervünk számára is. Hatásuk mindig holisztikus.

A PRISMA Energy szemüvegeket úgy tervezték, hogy megtalálják és begyűjtsék a megfelelő szín-spektrum leghatékonyabb színeit, ekképpen szemünk az adott színt a legtisztább formában tudja elnyelni/abszorbálni! Figyelem: ezek a szemüvegek nagyon különböznek a hagyományos színes lencséjű szemüvegektől!