Termékek Színek
 

Itt vagy:


 


Sandra S.

Bettina Zimmermann

Marion Buczinski Winkler

Dr. Rainer Hoffmann

Guenter Dobler

Michael Andris
 

 
 

     Partner Oldalak:

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Marion Buczinski Winkler


 

 

   


Uffing-ból kozmetikai szakértő  (2005 Június)

…”Évek óta szenvedek erős szénanáthámtól. Általában hordok magamnál Cortison-t. Mióta van megvan a türkiz színű PRiSMA szemüvegem, szinte tünetmentes vagyok. 15-20 percnyi szemüvegviselés után teljesen megszűnnek a tüneteim! És ez a hatás egy egész napra kitart! Ha hosszabban viseltem, az nem hozott jobb eredményt, sőt ellenkezőleg, fejfájást okozott. Nagyon lelkes vagyok, mivel ilyen rövid viselés után egész napra megszabadulok a szénanátha tüneteitől! A gyerekeim is hasonló sikerrel használják a szemüveget!”

Uffing-ból, kozmetikai szakértő (2005. június)

Kedves Gerl úr,

Véletlenül hallottam az Ön PRISMA-Energy szemüvegeiről, én ugyanis nagyon allergiás vagyok bizonyos ételekre, gyógyszerekre stb. Sajnos az egész pollen-szezon alatt is erősen reagál a szervezetem, így erős szénanáthában szenvedek. (A biztonság kedvéért mindig hordok magamnál Cortison-t). Nos, ezért teszteltem a türkiz szemüveget. Eleinte napi 3 x 20 percig viselve, mondván: minél többet, annál jobban hat majd. De mindig elkezdett fájni a fejem.

Számomra a legjobb hatású, ha csak napi egyszer hordom 15-20 percig. Sajnos a szemüveg nem kelt tartós hatást. Ha elfelejtem feltenni, ismét szenvedni kezdek a szénanáthától, annak összes tünetétől.

Mindettől függetlenül rendkívül lelkes vagyok. A szemüveg naponta történő rövid viselésével megszabadulok a tünetektől. Ezért megosztom ügyfeleimmel pozitív tapasztalatomat, és egy pár nap múlva ők is ugyan ezt igazolják vissza.

A legfiatalabb lányom, aki 12 éves, szintén szénanáthában szenved, ahogy korábban én is. De ő nem volt hajlandó hordani a szemüveget mondván, hogy nem elég menő. Közben látta a sikeremet. Most már ő is legalább 10 percig hordja naponta és csökkentek a panaszai.
 

Üdvözlettel:
Marion Buczinski-Winkler