Termékek Színek
 

Itt vagy:


 


Sandra S.

Bettina Zimmermann

Marion Buczinski-Winkler

Dr. Rainer Hoffmann

Guenter Dobler

Michael Andris
 

 
 

     Partner Oldalak:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dr. Rainer Hoffmann fogorvos


 

 

   

Bad Heilbronn 2005. május 13.

Kedves Gerl úr,

Már jó ideje használom az Ön szemüvegeit, és most megosztanám Önnel a tapasztalatimat.

Először csupán a magam számára vettem egy készletet a szemüvegekből. Azóta azonban teljesen lenyűgözött a színek emberekre tett hatása. Először a sárga szemüveg tetszett meg, általa hirtelen sokkal élesebben, koncentráltan tudtam “észlelni”. Először egy éjszakai vezetéshez használtam Dél-Olaszországban. A szemüveg tesztelése lenyűgöző eredménnyel zárult: úgy éreztem sokkal koncentráltabban, figyelmesebben vezetek, és ugyanakkor jobban láttam a sötét úton. Már akkor arra gondoltam, hogy munka közben is viselnem kéne. Azóta minden napos használatban vannak, mert egyrészt védőszemüvegnek is remek, ugyanakkor általuk jobban oda tudok figyelni, és élesebben látok.

Miután megkaptam Öntől az új, szuper divatos modelleket, használni kezdtem a kék színt elsősorban a “félős” pácienseken. Főleg a hosszabb ideig tartó kezelések során e szemüveg nélkülözhetetlennek bizonyult. Először egy nagyon rémült hölgynek kínáltam fel, mondván, hogy szemvédő. Gondoltam, hogy így, később – amikor rákérdezek- nem lesz befolyásolt a visszajelzés. Ez utóbbira azonban nem is volt nagyon szükség, mert magam is láttam a kezelés alatt, hogy szívesen viselte a szemüveget és nyugodtabb lett tőle.

Azóta minden paciensem viseli a kék “szemvédőt”, mely nemcsak véd, de jelentősen nyugtat is.

Az önmagamon leteszteltem az összes színt és a zöld kivételével mindegyik nagyon kellemes viselet. A sárga és a kék szemüvegek a magam és pácienseim számára nélkülözhetetlenek a kezelések során.

Kollégáimmal megosztottam a szemüvegeivel szerzett tapasztalataimat.

 

Szívélyes üdvözlettel:

R. Hoffmann